Frakt og Levering

FRAKT

Med mindre annet er angitt på produktsiden, sender vi til mer enn 200 land rundt om i verden. Vær imidlertid oppmerksom på at vi kan ha problemer med å levere til land i avsidesliggende områder.

Du vil bli varslet via e-post hvis bestillingen ikke kan sendes til ditt land og vil gi full refusjon.

Vi gjør vårt beste for å sende ut bestillinger innen 24 timer etter at vi er lagt inn. Når bestillingen er sendt ut, vil vi varsle deg via e-post med et sporingsnummer og lenke for å spore den.

Sjekk alltid spam- eller søppelmappen for e-postoppdateringene våre. Hvis du bruker Gmail, kan du sjekke Kampanjer-fanen.

Hvis du ikke mottok en e-post med sporingsnummeret ditt innen 72 timer etter bestilling, kan du sende oss en e-post til support@toppmerkernorge.com slik at vi kan sjekke det for deg.

LEVERINGSTIDER

Gjennomsnittlige leveringstider vises nedenfor.

Norge: 7 til 15 virkedager

Mange ganger kommer produktene tidligere enn dette.

Hvis du har ventet forbi de oppgitte leveringstidene og fremdeles ikke har mottatt bestillingen fra oss, kan du sende oss en e-post til support@toppmerkernorge.com så ser vi på det ASAP. Vi hjelper deg med å ordne opp i eventuelle problemer.

*** COVID-19 OPPDATERING:

På grunn av den nylige COVID-19-pandemien, kan du forvente ytterligere forsinkelser utover våre forventede tidsrammer ovenfor.

Disse tidsrammer ble tilnærmet når virksomheter og fraktkurerer (for eksempel ditt lokale postkontor) fungerer på en stabilisert måte.

Vi har ingen kontroll over hvor raskt ditt lokale postkontor kan motta, håndtere og transportere pakken din, da de kan ha visse systemer satt på plass for å bevare sikkerheten til de ansatte.

I det usannsynlige tilfellet at pakken din vil ta lengre tid enn våre forventede leveringstider som er nevnt ovenfor, vil du bli varslet via e-post.

FLERE FRAKT

Avhengig av hvor mange varer du har bestilt, kan det hende vi må sende varene i separate pakker bare hvis vi ikke kan passe alle inn i en enkelt pakke. De kan komme i separate pakker til forskjellige tider i løpet av den oppgitte leveringsperioden.

Ikke la deg skremme hvis du ikke mottar alle varene dine på en gang, og send oss en e-post til support@toppmerkernorge.com for ytterligere sporingsinformasjon for bestillingen din (hvis du ikke mottok den).

TOLDSTILLINGER

Vær oppmerksom på at du er ansvarlig for eventuelle tilleggstoll eller avgifter som belastes på grunn av import til ditt land. Internasjonale skatter og avgifter er ikke inkludert i bestillingen din, og hvis aktuelt, må betales før levering.

Kostnadene for avgifter og skatter reguleres av ditt lands tollkontor og bestemmes ikke eller innkreves av ToppmerkerNorge™.

BESTILL SPORING

Du kan spore bestillingen din via vår bestillingssporingsside.

Alternativt, hvis du ikke får tilgang til sporingsinformasjonen riktig på den siden, kan du bruke sporingsnettstedene nedenfor.

https://www.17track.net/en

Hvis du fremdeles har problemer med sporing av bestillinger, kan du sende oss en e-post til support@toppmerkernorge.com, så gjør vi vårt beste for å gi deg informasjonen.

MISSENDE PAKKER

Hvis et sporingsnummer viser varen (e) ble levert til adressen kunden oppga. Vi anbefaler kunder å kontakte sitt lokale postkontor for å spørre hvor det ble levert.

Ingen erstatninger eller refusjoner vil bli utstedt på varer som vises som levert. Vi vil ikke være ansvarlig for feil adresseinformasjon gitt av kunder eller tapte leveringsforsøk fra kurerer.

Vi anbefaler alltid å sjekke rundt eiendommen din eller med naboer for å sikre at pakken din ikke ble feilplassert.

Hvis du tror pakken din kan ha blitt stjålet, kan du sende inn en rapport til din lokale kurer og lokale politi.

Nekter pakker

Selv om vi foretrekker å sette opp retur etter at du har mottatt varen, vil vi bare gi tilbakebetaling når varen / varene er kommet tilbake til vårt lager.

Vi må også innkreve eller holde tilbake fraktgebyr fra det refunderbare beløpet.

ADDENDUM

Hvis du bestiller fra ToppmerkerNorge, samtykker du i å vente innen de angitte leveringstidene som er angitt i denne refusjonspolicyen, ordrebekreftelsen og e-post for leveringsbekreftelse.