Personvernerklæring

Denne personvernpolitikken beskriver hvordan din personlige informasjon blir samlet inn, brukt og delt når du besøker eller kjøper fra https://toppmerkernorge.com (“nettstedet”). 

Personlig informasjon vi samler inn
Når du besøker nettstedet, samler vi automatisk inn viss informasjon om enheten din, inkludert informasjon om nettleseren din, IP-adressen, tidssonen og noen av informasjonskapslene som er installert på enheten din. Når du surfer på nettstedet, samler vi i tillegg informasjon om de enkelte websidene eller produktene du ser, hvilke nettsteder eller søkeord som henviste deg til nettstedet, og informasjon om hvordan du samhandler med nettstedet. Vi omtaler denne automatisk innsamlede informasjonen som "Enhetsinformasjon".

Vi samler inn enhetsinformasjon ved hjelp av følgende teknologier:
- "Informasjonskapsler" er datafiler som er plassert på enheten eller datamaskinen din og ofte inkluderer en anonym unik identifikator. For mer informasjon om informasjonskapsler, og hvordan du deaktiverer informasjonskapsler, besøk http://www.allaboutcookies.org.
- "Logge filer" sporer handlinger som skjer på nettstedet, og samler inn data inkludert din IP-adresse, nettlesertype, Internett-leverandør, henvisnings- / exit-sider og dato / tidsstempler.
- “Web beacons”, “tags” og “pixels” er elektroniske filer som brukes til å registrere informasjon om hvordan du surfer på nettstedet.

I tillegg når du kjøper eller prøver å gjøre et kjøp via nettstedet, samler vi inn viss informasjon fra deg, inkludert navn, faktureringsadresse, leveringsadresse, betalingsinformasjon (inkludert kredittkort), e-postadresse og telefonnummer. Vi omtaler denne informasjonen som "Bestillingsinformasjon".

Når vi snakker om "Personlig informasjon" i denne personvernpolitikken, snakker vi både om enhetsinformasjon og ordreinformasjon.

Hvordan bruker vi din personlige informasjon?
Vi bruker ordreinformasjonen som vi samler inn generelt for å oppfylle bestillinger som er lagt inn via nettstedet (inkludert behandling av betalingsinformasjonen din, tilrettelegging for frakt og gi deg fakturaer og / eller ordrebekreftelser). I tillegg bruker vi denne ordreinformasjonen til:
- Kommuniser med deg ;
- Skjerm ordrene våre for potensiell risiko eller svindel; og
- Når du er i tråd med preferansene du har delt med oss, kan du gi deg informasjon eller annonsering relatert til våre produkter eller tjenester.

Vi bruker enhetsinformasjonen som vi samler inn for å hjelpe oss med å skjerme for potensiell risiko og svindel (spesielt, din IP-adresse) og mer generelt for å forbedre og optimalisere nettstedet vårt (for eksempel, ved å generere analyser om hvordan kundene våre surfer og samhandler med nettstedet, og å vurdere suksessen med markedsførings- og reklamekampanjene våre).

Deler din personlige informasjon
Vi deler din personlige informasjon med tredjepart for å hjelpe oss med å bruke din personlige informasjon, som beskrevet ovenfor. For eksempel bruker vi Shopify for å drive vår nettbutikk - du kan lese mer om hvordan Shopify bruker din personlige informasjon her: https://www.shopify.com/legal/privacy. Vi bruker også Google Analytics for å hjelpe oss med å forstå hvordan kundene våre bruker nettstedet - du kan lese mer om hvordan Google bruker din personlige informasjon her: https://www.google.com/intl/en/policies/privacy/. Du kan også velge bort Google Analytics her: https://tools.google.com/dlpage/gaoptout.

Endelig kan vi også dele din personlige informasjon for å overholde gjeldende lover og forskrifter, for å svare på en stevning, søkeordre eller annen lovlig forespørsel om informasjon vi mottar, eller for på annen måte å beskytte våre rettigheter.

Atferdsannonsering
Som beskrevet ovenfor bruker vi din personlige informasjon for å gi deg målrettede annonser eller markedskommunikasjon vi tror kan være av interesse for deg. For mer informasjon om hvordan målrettet annonsering fungerer, kan du besøke Network Advertising Initiative (“NAI”) utdanningsside på http://www.networkadvertising.org/understanding-online-advertising/how-does-it-work.

Du kan velge bort målrettet annonsering ved å bruke lenkene nedenfor:
- Facebook: https://www.facebook.com/settings/?tab = ads
- Google: https://www.google.com/settings/ads/anonym
- Bing: https://advertise.bingads.microsoft.com/en-us/resources/policies/personalized-ads

I tillegg kan du velge bort noen av disse tjenestene ved å besøke Digital Advertising Alliance sin opt-out portal på: http://optout.aboutads.info/.

Ikke spor
Vær oppmerksom på at vi ikke endrer nettstedets datainnsamling og bruker praksis når vi ser et ikke spor-signal fra nettleseren din.

Dine rettigheter
Hvis du er bosatt i Europa, har du rett til å få tilgang til personlig informasjon vi har om deg og be om at din personlige informasjon blir korrigert, oppdatert eller slettet. Hvis du ønsker å utøve denne retten, kan du kontakte oss via kontaktinformasjonen nedenfor.

I tillegg, hvis du er bosatt i Europa, bemerker vi at vi behandler informasjonen din for å oppfylle kontrakter vi måtte ha med deg (for eksempel hvis du bestiller via nettstedet), eller på annen måte for å forfølge våre legitime forretningsinteresser oppført ovenfor . Vær også oppmerksom på at informasjonen din vil bli overført utenfor Europa, inkludert til Canada og USA.

Oppbevaring av data
Når du legger inn en bestilling via nettstedet, vil vi opprettholde bestillingsinformasjonen for postene våre med mindre og til du ber oss om å slette denne informasjonen.

Endringer
Vi kan oppdatere denne personvernpolitikken fra tid til annen for å gjenspeile for eksempel endringer i vår praksis eller av andre operasjonelle, juridiske eller regulatoriske årsaker.

Mindreårige
Nettstedet er ikke beregnet på personer under 18 år .

Kontakt oss
For mer informasjon om vår personvernpraksis, hvis du har spørsmål, eller hvis du ønsker å inngi en klage, kan du kontakte oss på e-post til support@toppmerkernorge.com.