Refusjonspolicy

AVBESTILLINGER ELLER ENDRINGER

Hvis du ønsker å kansellere eller gjøre endringer i bestillingen din, kan du gjøre det forutsatt at bestillingen er innen 24 timer.

Vennligst forstå at vi ikke vil kunne kansellere bestillingen din og heller ikke gjøre noen endringer utover 24 timer etter betalingsbekreftelse, da vi gjør vårt beste for å behandle og sende ut varer så raskt som mulig.

Vi vil ikke være ansvarlig for feil adresse eller annen feil informasjon gitt av kunder under utsjekkingsprosessen som resulterer i tapte pakker eller tapte levering av kurerer.

Det er kundens ansvar å sjekke informasjonen som er gitt på nettstedet vårt og som vist på ordrebekreftelsessiden.

Send oss en e-post umiddelbart på support@toppmerkernorge.com hvis du la merke til feil informasjon, trenger å gjøre endringer eller kansellere bestillingen.

TILBAKE ELLER UTBYTTE

Du kan returnere bestillingen din innen 30 dager etter at den er levert til adressen din (i henhold til sporingsinformasjonen) for å få pengene tilbake eller få refusjon. Hvis det har gått 30 dager siden kjøpet, kan vi dessverre ikke tilby deg refusjon eller bytte.

Hvis det er gjort en feil fra vår side (dvs. feil modell, ufullstendige deler osv.).), eller hvis produktet har kommet skadet, vil vi rette dette uten ekstra kostnad for deg.

Av andre grunner må du returnere produktet til oss, og siden vi tilbyr gratis frakt til alle kunder på kjøpstidspunktet (hvis aktuelt), må du betale for frakt- og ekspedisjonsgebyrene som er forbundet med det. Varen må være ubrukt og i samme stand som du mottok den, og den må også være i originalemballasjen eller lignende emballasje.

Når returen din er mottatt og inspisert, sender vi deg en e-post med beskjed om at vi har mottatt den eller de returnerte varene dine. Vi vil også sende deg en e-post med et varsel hvis en full eller delvis refusjon vil bli behandlet.

Vi vil også belaste et lagringsgebyr på USD 10 for alle returnerte varer for å dekke kostnadene for ompakking og gjenoppretting av varelager. Beløpet blir trukket fra det refunderbare beløpet.

REFUSJON

Refusjon behandles umiddelbart når du via e-post mottar refusjonsbekreftelsen eller refusjonskvitteringen fra oss. Det er visse situasjoner der bare delvis refusjon (hvis aktuelt) vil bli gitt. Det inkluderer, men ikke begrenset til følgende:

  • Eventuelle gjenstander som returneres ikke i sin opprinnelige tilstand, er skadet eller mangler deler av grunner som ikke skyldes vår feil
  • Eventuelle varer som returneres mer enn 30 dager etter levering

Det vil ta mellom 7 og 14 virkedager, avhengig av banken din, for det tilbakebetalte beløpet som skal vises på kontoen din eller kredittkortoppgaven.

Hvis du ikke har mottatt refusjonen din etter den tidsperioden, kan du kontakte banken din, da det noen ganger er et behandlingsvindu før refusjonsbeløpet legges ut.

NEKTET LEVERING

Vi vil ikke gi refusjon for bestillinger som ble nektet under levering før online sporingsinformasjon viser at den er vellykket returnert til vårt lager.

Dette skyldes en viss fraktkurer som feil omdirigerer levering tilbake til vårt lager, noe som resulterer i fullstendig tap av varene. Derfor foretrekker vi å sette opp retur etter at du har mottatt varen.

ADDENDUM

Avhengig av omstendighetene i ordren, forbeholder ToppmerkerNorge seg retten til å innvilge eller avgjøre om full refusjon, delvis refusjon eller erstatning vil være nødvendig siden hvert kundescenario er forskjellig og må behandles individuelt.