Vilkår for Bruk

OVERSIKT
Dette nettstedet drives av ToppmerkerNorge. Gjennom hele nettstedet refererer begrepene “vi”, “oss” og “vår” til ToppmerkerNorge. ToppmerkerNorge tilbyr dette nettstedet, inkludert all informasjon, verktøy og tjenester som er tilgjengelige fra dette nettstedet til deg, brukeren, betinget av at du aksepterer alle vilkår, betingelser, retningslinjer og merknader som er angitt her.

Ved å besøke nettstedet vårt og / eller kjøpe noe fra oss, engasjerer du oss i "tjenesten" og samtykker i å være bundet av følgende vilkår og betingelser ("Vilkår for bruk", "Vilkår"), inkludert de tilleggsvilkårene og retningslinjene referert til her og / eller tilgjengelig med hyperkobling. Disse vilkårene for bruk gjelder alle brukere av nettstedet, inkludert brukere som er nettlesere, leverandører, kunder, selgere og / eller bidragsytere til innhold uten begrensning.

Les disse vilkårene for bruk nøye før du går inn på eller bruker nettstedet vårt. Ved å få tilgang til eller bruke noen del av nettstedet, samtykker du i å være bundet av disse vilkårene for bruk. Hvis du ikke samtykker til alle vilkårene i denne avtalen, kan det hende at du ikke får tilgang til nettstedet eller bruker noen tjenester. Hvis disse vilkårene for bruk anses som et tilbud, er aksept uttrykkelig begrenset til disse vilkårene for bruk.

Eventuelle nye funksjoner eller verktøy som legges til i den nåværende butikken skal også være underlagt vilkårene for bruk. Du kan når som helst se den nyeste versjonen av vilkårene for bruk på denne siden. Vi forbeholder oss retten til å oppdatere, endre eller erstatte noen del av disse vilkårene for bruk ved å legge ut oppdateringer og / eller endringer på nettstedet vårt. Det er ditt ansvar å sjekke denne siden med jevne mellomrom for endringer. Din fortsatte bruk av eller tilgang til nettstedet etter at endringer er lagt ut, utgjør aksept av disse endringene.

Butikken vår er vert på Shopify Inc. De gir oss den elektroniske e-handelsplattformen som lar oss selge våre produkter og tjenester til deg.

AVSNITT 1 - ONLINE BUTIKKVILKÅR
Ved å godta disse vilkårene for bruk, du representerer at du er minst majoritetsalderen i din stat eller provins, eller at du er majoritetsalder i din stat eller provins, og du har gitt oss ditt samtykke til å la noen av dine mindre forsørgere bruke dette nettstedet.
Du kan ikke bruke produktene våre til noe ulovlig eller uautorisert formål, og du kan heller ikke ved bruk av tjenesten bryte noen lover i din jurisdiksjon (inkludert, men ikke begrenset til, lov om opphavsrett).
Du må ikke overføre ormer eller virus eller noen kode av ødeleggende art.
Brudd eller brudd på noen av vilkårene vil føre til en øyeblikkelig avslutning av tjenestene dine.

AVSNITT 2 - GENERELLE BETINGELSER
Vi forbeholder oss retten til å nekte service til noen av en eller annen grunn.
Du forstår at innholdet ditt (ikke inkludert kredittkortinformasjon), kan overføres ukryptert og involvere (a) overføringer over forskjellige nettverk; og (b) endringer for å samsvare og tilpasse seg tekniske krav til tilkoblingsnettverk eller enheter. Kredittkortinformasjon blir alltid kryptert under overføring over nettverk.
Du samtykker i å ikke reprodusere, duplisere, kopiere, selge, videreselge eller utnytte noen del av tjenesten, bruk av tjenesten eller tilgang til tjenesten eller kontakt på nettstedet som tjenesten leveres gjennom, uten uttrykkelig skriftlig tillatelse fra oss .
Overskriftene som brukes i denne avtalen er bare inkludert for enkelhets skyld og vil ikke begrense eller på annen måte påvirke disse vilkårene.

AVSNITT 3 - NØYAKTIGHET, KOMPLETENESS OG TIMELINESS AV INFORMASJON
Vi er ikke ansvarlige hvis informasjon som er gjort tilgjengelig på dette nettstedet ikke er nøyaktig, fullstendig eller aktuell. Materialet på dette nettstedet er kun gitt for generell informasjon og bør ikke være avhengig av eller brukes som eneste grunnlag for å ta beslutninger uten å konsultere primære, mer nøyaktige, mer komplette eller mer tidsriktige informasjonskilder. All avhengighet av materialet på dette nettstedet er på egen risiko.
Dette nettstedet kan inneholde viss historisk informasjon. Historisk informasjon er nødvendigvis ikke aktuell og gis kun for din referanse. Vi forbeholder oss retten til når som helst å endre innholdet på dette nettstedet, men vi har ingen forpliktelse til å oppdatere informasjon på nettstedet vårt. Du samtykker i at det er ditt ansvar å overvåke endringer på nettstedet vårt.

AVSNITT 4 - MODIFIKASJONER TIL TJENESTEN OG PRISENE
Prisene for våre produkter kan endres uten varsel.
Vi forbeholder oss retten til når som helst å endre eller avbryte tjenesten (eller deler eller innhold derav) uten varsel.
Vi er ikke ansvarlig overfor deg eller overfor noen tredjepart for endringer, prisendringer, suspensjon eller avvikling av tjenesten.

AVSNITT 5 - PRODUKTER ELLER TJENESTER (hvis aktuelt)
Enkelte produkter eller tjenester kan være tilgjengelige utelukkende online via nettstedet. Disse produktene eller tjenestene kan ha begrensede mengder og kan kun returneres eller byttes i henhold til vår returpolicy.
Vi har gjort vårt ytterste for å vise så nøyaktig som mulig fargene og bildene til produktene våre som vises i butikken. Vi kan ikke garantere at datamaskinens skjermbilde av noen farge vil være nøyaktig.
Vi forbeholder oss retten til, men er ikke forpliktet, å begrense salget av våre produkter eller tjenester til noen person, geografisk region eller jurisdiksjon. Vi kan utøve denne retten fra sak til sak. Vi forbeholder oss retten til å begrense mengden av produkter eller tjenester vi tilbyr. Alle beskrivelser av produkter eller produktpriser kan endres når som helst uten varsel, etter oss. Vi forbeholder oss retten til når som helst å avvikle ethvert produkt. Ethvert tilbud for ethvert produkt eller tjeneste som gjøres på dette nettstedet er ugyldig der det er forbudt.
Vi garanterer ikke at kvaliteten på produkter, tjenester, informasjon eller annet materiale som er kjøpt eller innhentet av deg, oppfyller dine forventninger, eller at eventuelle feil i tjenesten vil bli rettet.

AVSNITT 6 - GJENNOMFØRELSE AV MILLING OG KONTOINFORMASJON
Vi forbeholder oss retten til å nekte enhver ordre du legger inn hos oss. Vi kan etter eget skjønn begrense eller kansellere mengder som er kjøpt per person, per husholdning eller per bestilling. Disse begrensningene kan omfatte bestillinger som er lagt inn av eller under den samme kundekontoen, det samme kredittkortet og / eller bestillinger som bruker samme fakturerings- og / eller leveringsadresse. I tilfelle vi gjør en endring eller kansellerer en ordre, kan vi prøve å varsle deg ved å kontakte e-posten og / eller faktureringsadressen / telefonnummeret som ble oppgitt på det tidspunktet ordren ble utført. Vi forbeholder oss retten til å begrense eller forby ordre som etter vår egen vurdering ser ut til å være plassert av forhandlere, forhandlere eller distributører.

Du samtykker i å gi aktuell, fullstendig og nøyaktig kjøps- og kontoinformasjon for alle kjøp som gjøres i vår butikk. Du samtykker i å oppdatere kontoen din og annen informasjon omgående, inkludert e-postadressen og kredittkortnumrene og utløpsdatoene, slik at vi kan fullføre transaksjonene dine og kontakte deg etter behov.

For mer detalj, vennligst se vår refusjonspolicy.

AVSNITT 7 - VALGSTOLER
Vi kan gi deg tilgang til tredjepartsverktøy som vi verken overvåker eller har kontroll eller innspill over.
Du erkjenner og samtykker i at vi gir tilgang til slike verktøy "som den er" og "som tilgjengelig" uten noen garantier, fremstillinger eller betingelser av noe slag og uten noen godkjenning. Vi skal ikke ha noe ansvar som oppstår fra eller knyttet til din bruk av valgfrie tredjepartsverktøy.
All bruk av deg av valgfrie verktøy som tilbys via nettstedet er helt på egen risiko og skjønn, og du bør sørge for at du er kjent med og godkjenner vilkårene som verktøyene leveres av den eller de relevante tredjepartsleverandørene.
Vi kan også i fremtiden tilby nye tjenester og / eller funksjoner gjennom nettstedet (inkludert utgivelse av nye verktøy og ressurser). Slike nye funksjoner og / eller tjenester skal også være underlagt disse vilkårene for bruk.

AVSNITT 8 - LINKER TIL TREDJEPARTER
Visse innhold, produkter og tjenester som er tilgjengelige via vår tjeneste, kan omfatte materialer fra tredjepart.
Tredjeparts lenker på dette nettstedet kan lede deg til tredjeparts nettsteder som ikke er tilknyttet oss. Vi er ikke ansvarlige for å undersøke eller evaluere innholdet eller nøyaktigheten, og vi garanterer ikke og vil ikke ha noe ansvar eller ansvar for tredjepartsmateriell eller nettsteder, eller for annet materiale, produkter eller tjenester fra tredjepart.
Vi er ikke ansvarlig for skade eller skader relatert til kjøp eller bruk av varer, tjenester, ressurser, innhold eller andre transaksjoner som er gjort i forbindelse med tredjeparts nettsteder. Vennligst gjennomgå tredjeparts retningslinjer og praksis nøye, og sørg for at du forstår dem før du deltar i noen transaksjoner. Klager, krav, bekymringer eller spørsmål angående tredjepartsprodukter bør rettes til tredjepart.


AVSNITT 9 - BRUKERKOMMENTARER, TILBAKE OG ANDRE INNLEVERINGER
Hvis, på vår forespørsel, du sender bestemte spesifikke innleveringer (for eksempel konkurranseoppføringer) eller uten forespørsel fra oss sender du kreative ideer, forslag, forslag, planer, eller andre materialer, om online, via e-post, med post, eller på annen måte (kollektivt, 'kommentarer') du er enig i at vi kan, når som helst, uten begrensning, redigere, kopi, publisere, distribuere, oversett og bruk ellers i ethvert medium alle kommentarer du videresender til oss. Vi er og skal ikke være forpliktet (1) til å opprettholde noen kommentarer i tillit; (2) å betale erstatning for eventuelle kommentarer; eller (3) å svare på eventuelle kommentarer.
Vi kan, men har ingen forpliktelse til, overvåke, redigere eller fjerne innhold som vi bestemmer etter eget skjønn, er ulovlige, krenkende, truende, injurierende, ærekrenkende, pornografiske, uanstendige eller på annen måte kritikkverdige eller krenker noen parts åndsverk eller disse vilkårene for Tjeneste.
Du samtykker i at kommentarene dine ikke vil krenke noen tredjeparts rett, inkludert copyright, varemerke, personvern, personlighet eller annen personlig eller proprietær rettighet. Du samtykker videre i at kommentarene dine ikke vil inneholde injurierende eller på annen måte ulovlig, fornærmende eller uanstendig materiale, eller inneholde noe datavirus eller annen skadelig programvare som på noen måte kan påvirke driften av tjenesten eller et hvilket som helst relatert nettsted. Du kan ikke bruke en falsk e-postadresse, late som om du er noen andre enn deg selv, eller på annen måte villede oss eller tredjepart om opprinnelsen til kommentarer. Du er alene ansvarlig for alle kommentarer du gjør og deres nøyaktighet. Vi tar ikke noe ansvar og påtar oss ikke noe ansvar for kommentarer lagt ut av deg eller noen tredjepart.

AVSNITT 10 - PERSONLIG INFORMASJON
Din innsending av personlig informasjon gjennom butikken styres av våre personvernregler.

AVSNITT 11 - FEIL, ULIKEHOLD OG OMISSJONER
Noen ganger kan det være informasjon på nettstedet vårt eller i tjenesten som inneholder typografiske feil, unøyaktigheter eller mangler som kan forholde seg til produktbeskrivelser, priser, kampanjer, tilbud, produktforsendelsesgebyrer, transittider og tilgjengelighet. Vi forbeholder oss retten til å rette opp eventuelle feil, unøyaktigheter eller mangler, og til å endre eller oppdatere informasjon eller kansellere bestillinger hvis informasjon i tjenesten eller på et relatert nettsted er unøyaktig når som helst uten forhåndsvarsel (inkludert etter at du har sendt inn bestillingen) .
Vi påtar oss ingen forpliktelse til å oppdatere, endre eller tydeliggjøre informasjon i tjenesten eller på noe relatert nettsted, inkludert uten begrensning, prisinformasjon, med mindre det kreves av loven. Ingen spesifisert oppdatering eller oppdateringsdato brukt i tjenesten eller på noe relatert nettsted, bør tas for å indikere at all informasjon i tjenesten eller på et relatert nettsted er endret eller oppdatert.

AVSNITT 12 - FORBUDTE BRUK
I tillegg til andre forbud som angitt i vilkårene for bruk, du har forbud mot å bruke nettstedet eller innholdet: (en) for ethvert ulovlig formål; (b) å be andre om å utføre eller delta i ulovlige handlinger; (c) å krenke enhver internasjonal, føderal, provinsielle eller statlige forskrifter, regler, lover, eller lokale forordninger; (d) å krenke eller krenke våre immaterielle rettigheter eller andres immaterielle rettigheter; (e) å trakassere, overgrep, fornærmelse, skade, ærekrenke, baktalelse, disparage, skremme, eller diskriminere basert på kjønn, seksuell legning, Religion, etnisitet, løp, alder, nasjonal opprinnelse, eller funksjonshemming; (f) å sende inn falsk eller villedende informasjon; (g) å laste opp eller overføre virus eller annen type ondsinnet kode som vil eller kan brukes på noen måte som vil påvirke funksjonaliteten eller driften av tjenesten eller et hvilket som helst relatert nettsted, andre nettsteder, eller Internett; (h) å samle inn eller spore andres personlige informasjon; (Jeg) å spam, phish, pharm, påskudd, edderkopp, krype, eller skrape; (j) for ethvert uanstendig eller umoralsk formål; eller (k) å forstyrre eller omgå sikkerhetsfunksjonene til tjenesten eller et hvilket som helst relatert nettsted, andre nettsteder, eller Internett. Vi forbeholder oss retten til å avslutte din bruk av tjenesten eller et hvilket som helst relatert nettsted for brudd på noe av det forbudte bruk.

AVSNITT 13 - ANSVARSFRASKRIVELSE; BEGRENSNING AV ANSVAR
Vi garanterer ikke, representerer eller garanterer at din bruk av tjenesten vår vil være uavbrutt, betimelig, sikker eller feilfri.
Vi garanterer ikke at resultatene som kan oppnås ved bruk av tjenesten vil være nøyaktige eller pålitelige.
Du samtykker i at vi fra tid til annen kan fjerne tjenesten i ubestemt tid eller avbryte tjenesten når som helst, uten varsel til deg.
Du samtykker uttrykkelig i at din bruk av eller manglende evne til å bruke tjenesten er på din eneste risiko. Tjenesten og alle produkter og tjenester som leveres til deg gjennom tjenesten er (bortsett fra som uttrykkelig uttalt av oss) gitt "som den er" og "som tilgjengelig" for din bruk, uten noen representasjon, garantier eller betingelser av noe slag, enten uttrykkelig eller underforstått, inkludert alle underforståtte garantier eller vilkår for salgbarhet, salgbar kvalitet, egnethet til et bestemt formål, holdbarhet, tittel, og ikke-krenkelse.
I ingen tilfeller skal ToppmerkerNorge, våre direktører, offiserer, ansatte, tilknyttede selskaper, agenter, entreprenører, praktikanter, leverandører, tjenesteleverandører eller lisensgivere er ansvarlig for enhver skade, tap, kreve, eller noe direkte, indirekte, tilfeldig, straffende, spesiell, eller følgeskader av noe slag, inkludert, uten begrensning tapt fortjeneste, tapte inntekter, mistet sparing, tap av data, erstatningskostnader, eller lignende skader, om det er basert på kontrakt, tort (inkludert uaktsomhet) strengt ansvar eller på annen måte, som følge av din bruk av noen av tjenestene eller produkter anskaffet ved hjelp av tjenesten, eller for andre krav relatert til din bruk av tjenesten eller ethvert produkt, inkludert, men ikke begrenset til, eventuelle feil eller mangler i noe innhold, eller tap eller skade av noe slag som oppstår som følge av bruk av tjenesten eller noe innhold (eller produkt) lagt ut, overført, eller på annen måte gjort tilgjengelig via tjenesten, selv om de blir informert om deres mulighet. Fordi noen stater eller jurisdiksjoner ikke tillater utelukkelse eller begrensning av ansvar for følgeskader eller tilfeldige skader, i slike stater eller jurisdiksjoner, skal vårt ansvar begrenses til det maksimale omfang loven tillater.

AVSNITT 14 - INDEMNIFIKASJON
Du samtykker i å skadesløsgjøre, forsvare og holde ufarlig ToppmerkerNorge og vår foreldre, datterselskaper, tilknyttede selskaper, partnere, offiserer, direktører, agenter, entreprenører, lisensgivere, tjenesteleverandører, underleverandører, leverandører, praktikanter og ansatte, ufarlig fra krav eller krav, inkludert rimelige advokatsalærer, laget av tredjepart på grunn av eller oppstått som følge av brudd på disse vilkårene for bruk eller dokumentene de inneholder som referanse, eller ditt brudd på noen lov eller rettighetene til en tredjepart.

AVSNITT 15 - SEVERABILITET
I tilfelle noen bestemmelse i disse vilkårene for bruk blir bestemt å være ulovlig, ugyldig eller ikke rettskraftig, slik bestemmelse skal likevel kunne håndheves i størst mulig grad tillatt i gjeldende lov, og den ikke-tvangsfulle delen skal anses for å være avskåret fra disse vilkårene for bruk, slik bestemmelse skal ikke påvirke gyldigheten og håndhevbarheten av andre gjenværende bestemmelser.

AVSNITT 16 - OPPSIGELSE
Forpliktelsene og forpliktelsene til partene som påløper før oppsigelsesdatoen, skal overleve oppsigelsen av denne avtalen til alle formål.
Disse vilkårene for bruk er effektive med mindre og inntil de blir sagt opp av deg eller oss. Du kan når som helst avslutte disse vilkårene ved å varsle oss om at du ikke lenger ønsker å bruke tjenestene våre, eller når du slutter å bruke nettstedet vårt.
Hvis du etter vår eneste vurdering mislykkes, eller vi mistenker at du har mislyktes, å overholde ethvert begrep eller bestemmelse i disse vilkårene for bruk, vi kan også avslutte denne avtalen når som helst uten varsel, og du vil forbli ansvarlig for alle beløp som skyldes og med datoen for oppsigelse; og / eller følgelig kan nekte deg tilgang til våre tjenester (eller noen del derav).

AVSNITT 17 - HELT AVTALE
Unnlatelse av å utøve eller håndheve rettigheter eller bestemmelser i disse vilkårene for bruk skal ikke utgjøre et avkall på slik rett eller bestemmelse.
Disse vilkårene for bruk og eventuelle retningslinjer eller driftsregler som er lagt ut av oss på dette nettstedet eller med hensyn til Tjenesten, utgjør hele avtalen og forståelsen mellom deg og oss og styrer din bruk av tjenesten, erstatte eventuelle tidligere eller samtidige avtaler, kommunikasjon og forslag, enten muntlig eller skriftlig, mellom deg og oss (inkludert, men ikke begrenset til, eventuelle tidligere versjoner av vilkårene for bruk).
Eventuelle uklarheter i tolkningen av disse vilkårene for bruk skal ikke tolkes mot den utarbeidende part.

AVSNITT 18 - REGERINGSLOV
Disse brugsbetingelser og eventuelle separate aftaler, i henhold til hvilke vi leverer tjenester til dig, er underlagt og skal fortolkes i overensstemmelse med lovgivningen i Hongkong, Kina.

AVSNITT 19 - ENDRINGER I TJENESTEVILKÅR
Du kan når som helst se den nyeste versjonen av vilkårene for bruk på denne siden.
Vi forbeholder oss retten til etter eget skjønn å oppdatere, endre eller erstatte deler av disse vilkårene for bruk ved å legge ut oppdateringer og endringer på nettstedet vårt. Det er ditt ansvar å sjekke nettstedet vårt med jevne mellomrom for endringer. Din fortsatte bruk av eller tilgang til nettstedet vårt eller tjenesten etter at endringer i disse vilkårene for bruk utgjør aksept av disse endringene.

AVSNITT 20 - KONTAKTINFORMASJON
Spørsmål om vilkårene for bruk skal sendes til oss på support@toppmerkernorge.com